Milonga Abrazo

Milonga Abrazo je organizovaná školou Tango Abrazo. Koná sa spravidla raz mesačne, v sobotu v čase 19:00 – 23:00 v priestrannom lobby bare hotela Crowne Plaza. Tanečný priestor 50 m2, podlahou je kvalitný hladký mramor bez škár. Na sedenie je k dispozícii veľký priestor v okolí tanečnej plochy. Návštevníkom je k dispozícii kaviareň a bar, bezplatné Wi-Fi, priestor je klimatizovaný a poskytuje čerstvý vzduch.

Vstupné: 5 eur (platí sa počas milongy u DJ-a). Vstup je bez registrácie vopred.

Hudba: tradičná (tandy T-T-V-T-T-M), DJ Vojto (príležitostne aj hosťujúci DJ-i), v záverečnej hodine býva doplnená o modernejšiu alebo alternatívnu tango hudbu.

Webstránka organizátora milongy: www.abrazo.sk

Facebookové pozvánky na milongu: www.facebook.com/abrazo.sk/events

Z histórie

Milonga Abrazo v Crowne Plaza je najstaršou pravidelnou a nepretržite pôsobiaciu milongou v Bratislave a na Slovensku – prvýkrát sa konala v októbri 2011. V minulosti sa milonga niekedy konala namiesto soboty v piatok. Okrem hotela Crowne Plaza sa niekedy konala aj na iných miestach – raz ročne v klube La Bomba, príležitostne v reštaurácii Orchidea, prípadne v ďalších lokalitách. Do pandémie koronavírusu sa milonga konala v čase 20:00 – 01:00. Hodinu pred začiatkom milongy v Crowne Plaza sa na rovnakom mieste spravidla konal aj bezplatný ukážkový workshop a minikurz argentínskeho tanga pre záujemcov pod názvom „Spoznajte argentínske tango“ s lektormi Tango Abrazo.  

ABOUT MILONGA ABRAZO (ENGLISH)

Milonga ABRAZO is the oldest and biggest milonga in Bratislava. Milonga takes place at Hotel Crowne Plaza (on Saturday, once a month) .

Floor: smooth marble tiles without gaps (very good for dance). Spacious hall with lobby bar.
Music: traditional with max. 10% of alternative tango (tango nuevo, international tango or slovak tango). DJ Vojto.
Entrance fee: EUR 5 (pay at any time to DJ).

Tango Abrazo & Milonga Abrazo – Webpage: www.abrazo.sk

Milonga Abrazo – Facebook events: www.facebook.com/abrazo.sk/events

…..

Milonga Abrazo v Crowne Plaza:

Hotel Crowne Plaza
Crowne Plaza
Hodžovo nám. 2
Bratislava
v priestrannom lobby bare hotela

www.crowne-plaza.sk
www.facebook.com/Crowne-Plaza-Bratislava

 

Pridajte svoj názor