Zapojte sa aktívne!

1. Pripomienky ku konkrétnemu článku: Ak máte akékoľvek pripomienky, návrhy, zlepšenia článku, dajte nám vedieť na e-mail info@tangoargentino.sk. Vopred ďakujeme za prispenie ku skvalitneniu obsahu.

2. Ak ste na Facebooku, označujte na stránke Argentínske tango – Tango Argentino SK príspevky, odkazy, fotografie, videá a udalosti, ktoré sa vám páčia alebo pridávajte vlastné, komentujte ich, zdieľajte na svojej stránke, odporúčajte a posielajte svojim priateľom.

3. Viete o zaujímavých odkazoch, informáciách a aktivitách z oblasti argentínskeho tanga, ktoré ste nenašli na tejto stránke? Pošlite/posielajte nám vaše návrhy a tipy, po preverení ich zverejníme na stránke alebo zaradíme do e-mailových aktualít.

4. Podporte naše aktivity finančne: Už od roku 2006 je aj vďaka množstvu našich aktivít tango u nás známejšie a tancuje ho alebo počúva stále viac ľudí. Ak ste záujemca či tanečník tanga, škola, hudobník alebo organizátor milong a tangových podujatí, máte z našich aktivít prospech – a to aj vtedy, ak ste nás doteraz nepoznali. Ak je vám naša aktivita sympatická, môžete ju podporiť aj finančným príspevkom – v značnej miere sa vám aj vráti.

5. Píšete, fotografujete alebo tvoríte čokoľvek „tangové“? Kontaktujte nás a vaše články, básne, maľby, fotky, videá či iné diela na portáli zverejníme!

6. Staňte sa členom nášho tímu: Urobte pre rozvoj tanga na Slovensku viac! Prevádzka portálu, vyhľadávanie a spracúvanie informácií, písanie článkov a preklady, programátorské a grafické práce, marketing,… to sú všetko činnosti, ktoré pre naše fungovanie a rast potrebujeme stále. Ak ovládate niektorú z týchto prác a máte chuť nimi podporiť rozvoj tanga a realizovať sa, takisto nás kontaktujte. Potrebujeme vás!

_
Pridajte svoj názor