Tango Abrazo

Sahra
Záhradnícka 4882/46
Bratislava
Učitelia: Vojtech Takáč
Stránka: www.abrazo.sk (stránka je pravidelne aktualizovaná)

Špecialitou tanečnej školy Tango Abrazo je zameranie na výuku štýlov tango milonguero, tango vals a milonga.

Škola ponúka predovšetkým dlhodobejšie štúdium argentínskeho tanga – otvárané je každý september. Na lekcie a praktiká pre pokročilejších je možné prísť aj jednorazovo alebo nepravidelne, táto možnosť je vhodná aj pre študentov iných škôl.

Kratšie 3-mesačné kurzy pre začiatočníkov škola otvára niekoľkokrát ročne spravidla na začiatku januára, apríla a septembra alebo po prihlásení dostatočného počtu nových záujemcov. Minimálne raz mesačne škola Tango Abrazo organizuje v Bratislave aj bezplatný ukážkový seminár a minikurz pre verejnosť Spoznajte argentínske tango.

Škola organizuje aj pravidelné milongy v bratislavskom hoteli Crowne Plaza, príležostné špecializované workshopy s hosťujúcimi lektormi, novoročnú milongu v klube La Bomba a letný víkendový tango pobyt v hoteli Therma v Dunajskej Strede.

História:

Po predchádzajúcich pôsobeniach v priestoroch ZUŠ J. Kowalského (Šancová 39/A), elledanse (Miletičova 17/B) a La Fiesta (Prievozská 18) sa Tango Abrazo od septembra 2016 presťahovalo do priestorov Sahra – tanečné štúdio, Záhradnícka 46/A, Bratislava. Od leta 2020 po úmrtí spoluzakladateľky a lektorky školy Heleny Žitňanovej pokračuje Vojtech Takáč vo výuke v spolupráci s ďalšími pokročilými tanečníkmi školy.

Pridajte svoj názor